tisdag 11 oktober 2011

#14 I love you, man (2009)

Peter Klaven ska snart gifta sig, enda problemet är att han inte har några manliga vänner. Därför går han på en serie man-dejter för att finna sin bröllopsmarskalk. Men när han väl finner sin bästa vän, så sätter den ny vänskapen brudparets relation på prov.

Paul Rudd och Jason Segel bildar en riktigt bra komedi-duo, jag kan nog inte tänka mig några andra skådespelare i rollerna som Peter och Sidney. Det var lite överraskande att få se Lou Ferrigno vara med och spela sig själv.
     Man borde definitivt se den, det är en film som kommer locka fram många skratt, samtidigt som den kommer med ett gäng "huh!?"-ögonblick. Bara att få se Rudd spela luftgitarr eller försöka komma på ett smeknamn är sjukt roligt.
     Sidney har en ganska intressant syn på livet, en åsikt är att vi alla egentligen bara är djur som måste kunna släppa lös sin inre best ibland. För vissa ligger det nog lite sanning i det. Vem vet, världen kanske skulle kunna bli en lite vänligare plats om vissa kunde stå och skrika av sig lite under en brygga på stranden ibland...

Jag ger "I love you, man" betyget 7 / 10
Speltid: 1 tim 45 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar