fredag 1 juni 2012

Thirty Six Saloon Bar n Grill

9 / 10 ("Ripped Pork" - Strimlat tillagat fläskkött i vetebröd) $ 4

Det här måste vara en av de mest anorlunda och därför roliga "vanliga" restaurangerna man kan besöka, därför borde du verkligen kika in här om du har vägarna förbi Rockville i Indiana. Vid första anblick när du kommer in ser det ut som att golvet är stökigt och halvtäckt i träflis, men samtidigt gjort för att det ska få en mysig och minnesvärd atmosfär, vilket de lyckets bra med. Servitrisen kommer fram och är riktigt trevlig, menyer delas ut och drickan beställs.
     Efter att maten beställts får vi veta att det bara är att hämta jordnötter vid barerna, där man kan fylla små dunkar med oskalade nötter. Då går det genast upp att träflisen på golvet i själva verket inte är träflis, utan jordnötsskal, en av grejerna med den här krogen är att du får skala och äta dina egna jordnötter och skalen släpps bara på golvet. Det var inte jättemycket mat man fick, men den var riktigt god, brödet var riktigt mjukt, luftigt och smakade nybakt. Men samtidigt kostade det inte mycket för en macka, 4 dollar det vill säga ungefär 30 kr för en vetebrödsbulle med strimlat fläskkött, man kunde välja ett par handfulla andra olika mackor, några olika sallader eller flerpersonstallrikar med olika mat på.
     Maten var som sagt riktigt god, restaurangens stämning var mysig och på något sätt hemtrevlig och servicen var bra och man kändes välkommen redan från första mötet. Alkohol-åldersgränsen håller de på genom att ha spärrat in de två barerna med trästaket så att endast folk som fyllt 21 får komma upp till baren. Rekommenderas varmt om man har vägarna förbi Rockville eller ens Indianapolis-området.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar