fredag 8 juni 2012

Firelight Buffet

9 / 10 (Dinner buffet) $ 17.50

Direkt till höger innanför Sam's Towns entrédörrar ligger bufférestaurangen, för knappt $ 20 får du äta hur mycket du vill ur ett riktigt stort och varierande urval mat från flera av världens hörn. De hade allt från många varierande sorters kyckling och kötter, till grodlår och soppor, till olika sorters bröd, såser och olika sorters potatis och andra tillbehör.
     Inte nog med att varmrätterna var av ett stort utbud, efterrätterna fanns i en minst sagt lika stor variation som maten. Ett dussin olika tårtbitar, mer än en handfull olika glassmaker, kakor och sist och störst med hästlängder: en chokladfontän med ett dussin olika saker att doppa och göra bruna.
     Det mesta var gott eller kanske t.o.m. väldigt gott, men det var ingenting som gav den riktiga "WOW"-känslan man alltid hoppas på. Är man ute efter mycket mat i stort utbud för inte överdrivet mycket pengar kan man svänga in här om man ändå befinner sig i närheten av Tunica, Mississippi.
     Servicen var inte lika bra som på en vanlig restaurang, men det behöver den inte heller vara, eftersom man betalar innan man går in och den ända kontakten man har med servitriser och servitörer är när de kommer för att plocka disk från bordet och när de fyller på drickan i glasen. Så den var relativt bra i förhållande till vad de gjorde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar