måndag 11 juni 2012

Larocco's III

9 / 10 ("Calzone" - Deg, tomatsås, mozarella, ricotta, bacon, skinka och svamp) $ 14.99

En italiensk/amerikansk restaurang som ligger belägen ganska centralt trots sin placering en bit utanför Ocalas kärna, intill en stor och hyfsat vältrafikerad väg. Ber man om att få se på till exempel EM-matchen till maten sätter servitrisen mer än gärna på den lilla TV de har i taket i ett av rummen.
     Vill man ha en tankenöt att knäcka innan man får in maten behöver man bara ta sig en titt på menyn. Den var uppdelad så att först stod matkategorierna, sen de olika tillbehören man kunde välja mellan (tillbehören var dessutom inte uppstaplade i en lista, utan stod i löpande text) och sist var all huvudmat upplistad, med eventuell kryddning eller liknande som var specifik till just den varmrätten. Pizzan var även den aningen anorlunda uppskriven:

     PIZZA
       Ingår deg och sås
       10 inches $ 9.99 (+ .50 / extra pålägg)
       14 inches $ 11.99 (+ $ 1.00 / extra pålägg)
       16 inches $ 13.99 (+ $ 1.50 / extra pålägg)

      Calzone
       Ingår mozarella och ricotta
       $ 9.99 (+ .50 / extra pålägg)

       Ca. 20 pålägg var uppradat i en lista

       "Try our Whit Face Pizza!"

Detta underlättar ioförsäg när det gäller pizza, att man får bygga upp sin egen och ju fler ingredienser man vill ha på desto dyrare blir det, men en gammal hederlig lista på olika pizzor är inte heller speciellt svårt.
     Servitrisen var vänlig, restaurangen mysig och möjligheten att se sin sportmatch på ESPN fanns, men menyn kändes onödigt krånglig och hade kunnat simplifierats väldigt mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar