söndag 3 juni 2012

Applebee's

10 / 10 ("9 oz. House Sirloin" - Grillad stek med potatismos och grönsaker) $ 12.79

Har man tur jobbar restaurangens bästa servitris som kan bli den som kommer för att servera en, det kommer i så fall göra hela besöket väldigt mycket bättre. Servicen var verkligen top notch, när servitrisen kommer fram och presenterar sig och tar dricka-beställningarna så gäller denna beställning på ett lite annorlunda sätt för hela måltiden, när glaset går ner på halvtomt kommer snart ett nytt glas med den beställda drickan, detta extralevererande kostar inget extra, man behöver bara betala för vilken dricka man beställt.
     Steken som serverades var lagom mör och tillagad, aningen rosa men inte alls för mycket, och potatismoset var restauranggjort, vilket man kunde se på att potatisskalet fortfarande stack upp ur moset och det fanns en och annan potatisklump. Efterrätten serveras i ett glas, bottenskiktet består av jordgubbsylt, sås eller något i de bestyren, över det var det ungefär en halv decimeter med cheesecake, riktigt välsmakande och det hela var toppat med en extremt luftig grädde och lite kaksmulor.
     Det enda nedslaget som denna Applebee's kan få efter detta besök är temperaturen i restaurangens allmännutrymme, det var aningen för kallt, lite så att man satt och småfrös under en stor del av måltiden.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar