onsdag 6 juni 2012

#202 The Animal (2001)

Efter att ha genomgått organtransplantion från olika donatorer ur djurriket, finner en man att han börjar visa drag från dessa djur.

Väldigt rolig idé till en komedi och med Rob Schneider i huvudrollen kunde det inte bli mycket bättre, skulle i så fall vaa någon onämnbar skådespelare. De har tagit med hyfsat många smådetaljer som är roliga individuellt, men som fortfarande passar bra i handlingen. Ett exempel på en sådan sak är när John McGinleys karaktär Sisk trillar ner i ravinen och Marvin sträcker sig ner för att hjälpa honom upp, och han gör det genom att med fötterna hänga i en stock, det roliga med detta är att när han hänger där så släpper han med ena foten för att klia sig på benet, utan att det påverkar hans grepp.
     Skådespeleriet är lite löjligt, men det är samtidigt bra, det kan ioförsäg bero på att majoriteten av rollinnehavarna är hyfsat kända namn. Manuset och handlingen är som ovan nämnt roligt, men kanske inte 100 % troligt att allt skulle fungera på riktigt, men det gör det hela bara roligare.
     Precis som i många av den enas komedier dyker den andra på ett eller annat sätt upp i rollistan; Adam Sandler gör här ett par framträdanden när "the mob" är ute efter herr Mange.

Jag ger "The Animal" betyget 7 / 10
Speltid: 1 tim 24 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar