lördag 9 juni 2012

Holiday Inn och "Café 372 - A Cajun Bistro"

5 / 10 ("Classic Club Wrap" och "Granola pancakes" - Skinka, bacon och kalkon i en wrap / Amerikanska pannkakor med granola) $ 8.00 / $ 5.79

Overall var besöker knappt okej, visst sängarna var sköna, rummen lagom stora för en natts övernattning och utformningen på duscharna var lite annorlunda mot hur det i vanliga fall brukar se ut, påminde mer om ett modernt konstverk som bara råkar vara en dusch också.
     Som middagsalternativ fungerade hotellets restaurang ganska bra, speciellt när det iprincip inte finns något annat bortsett från McDonald's och Wendy's på ett lagom avstånd. Maten var dessutom nästan värd priset, fast det var inte högre än man kunnat vänta sig, nästan billigare än vissa andra restauranger som tror sig lika bra som en hotellrestaurang. Däremot var personalen troligen inte överdrivet vana vid att fyra personer kommer in för att beställa middag samtidigt, servitrisen såg lite ovan ut att vara servitris. Maten var rätt god och man blev serverad förvånansvärt mycket för att vara ett sådant ställe.
     När man på morgonen går ner för att äta frukost fick man en överraskning man inte helt väntat sig. Alla fick var sin meny tilldelad sig med instruktionen att allt var gratis förutom "Steak & eggs" som kostade pengar. Men det var inte detta som var det chokerande, utan det faktumet att varje rum endast fick välja två frukostar och allt utöver (dvs. de resterande tvåav fyra gästerna och allt utöver ett alternativ) måste betala för sina dagens första måltider.
     Det som gör att man inte kan rekommendera vänner att stanna till här eller att ens kunna tänka sig att återvända, är att hotellet är lika dyrt som alla andra och inte ens kan bjuda sina gäster på en ynka frukost var, när många andra hotell brukar bjuda på frukostbuffé.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar