lördag 9 juni 2012

Angler's Beachside Grill

10 / 10 ("Angler's build-a-burger") $ 12.95

Placerad intill en sandstrand med den fina bra sortens sand som gör det till ett nöje att spendera en dag på den. När man närmar sig restaurangen möts man först av en blandning mellan havs- och fisklukt, som skulle kunna avskräcka den kräsna näsan.
     När man kommer in och först möter pesonalen så kan man få en trevlig överraskning. Vid förfrågan om de visar dagens EM-match i europeisk fotboll så kan man bli placerad i det största rummet (vilket till en början kan verka lite konstigt när man ville se fotbollen, och man kan se att den visas på små TV-apparater i rummet brevid), men så vrider man lite på huvudet och upptäcker storbilden de slagit igång just för dig.
    Servitrisen var riktigt trevlig, rätt rolig och verkade vara hyfsat bestämd som person. Denna blandning kan, om det är en bra balanserad blandning, göra hela besöket mycket trevligt. När notan tillslut anlände var allt som vanligt uppraddat på kvitot, men längst ned fanns denna gång ett roligt tillägg: instruktioner för dricks, hur mycket man kan ge beroende på hur bra bemötandet varit (bra - 10 %, bättre 15 %, bäst 20 %).
     Maten var inget överväldigande, mest vad man väntat sig, även om det fortfarande var gott, godare än snabbmatsrestauranger. En pannbiff mellan två bröd med en skiva tomat, ett stort blad sallad och en skiva ost. Pommesen smakade som de flesta pommes brukar göra på restauranger.

     Av misstag kom en servitris och ställde en nachotallrik på bordet, till en början troddes det att tallriken var förbeställd eller något som bjöds på (lite som bröd brukar vara hos andra kanske lite finare restauranger). Men tallriken var egentligen ämnad för ett annat bord och servitrisen som servade vårt bord kom efter ett tag tillbaka och berättade att den inte var ämnad för oss utan var beställd av några andra och att hon lyckats lista ut vem av de andra servitriserna hade lämnat av den. En gratis nachotallrik värd $ 12.00, inte helt fel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar