tisdag 12 juni 2012

Regal Cinemas Hollywood 16, Ocala, Florida, USA

Den ligger lite halvdumt placerad eller så är den bara lite dåligt utmärkt, för biografen är ganska svår att hitta om man inte vet att den ligger där den ligger. Om man åker längs den stora vägen finns det bara en skylt, och den är mörk och intill en grusbelagd bilstig int bland ett gäng träd.
Regal Hollywoods fasad
När väl detta stora hus hittas så har man först "Box office" in under texten "Hollywood" (se bild ovan), där man kan se tider för alla filmer och köpa biljetter. När biljetterna väl är köpta går man in genom några dörrar intill dessa kassor och kommer in i en stor foajé där de första arbetarna man träffar på är en form av kundtjänst-disk och den som river biljetter. Innanför rivaren finns som bilden nedan visar ett gäng godiskassor, men det finna även ett par arkadspel (i detta fall bilspel) och något som hör till en biograffoajé: standeer för diverse filmer.
Hollywoods foajé
Till skillnad från Sverige, där biografens största salong med största sannolikhet har det lägsta nummret, dvs "1", verkar amerikansk bio inte ha den ordningen på salonger. På Regal Hollywood 16 är det salong 8 och 9 som är de största, och inte 1an. Biografen har, precis som namnet säger, 16 salonger för vanlig film, och åtminstone ett par digialiserade för 3D.
Salong 8

Salong 8 duk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar