torsdag 24 maj 2012

#194 Men in Black III (2012)

Agent J reser tillbaka i tiden till MIBs ungdomsår på 1960-talet för att stoppa lönnmördandet av agent K och därmed en katastrofal förändring av historien.

Helt klart bättre än den andra filmen i serien, vilket i och för sig inte är helt svårt. Man får här träffa på många rymdvarelser och en ung K. Tydligen så ska Will Smith ha kläckt ur sig idén (åtminstone grundidén) till denna film under inspelningen av Men in black II, men ändå tog det tio år mellan del två och tre. Valet av Josh Brolin som en yngre K var riktigt bra, som träning inför den här rollen ska han ha lyssnat på Tommy Lee Jones röst både länge och väl för att lära sig att prata som den äldre innehavaren av rollen, men han låter bara inte som Jones, han rör sig som denna och gör till och med ansiktsuttrycken som honom (dvs väldigt få).
     Något som var till besvikelse är att man i trailern till filmen lovar en händelse rörande J och K talandes med en utomjordling som ser ut som en graffittimålning på en vägg i en gränd, men detta togs inte med i huvudfilmen.

Jag ger "Men In Black III" betyget 8 / 10
Speltid: 1 tim 43 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar