torsdag 31 maj 2012

The Great Wall

8 / 10 (Buffé) $ 4

The great wall, eller "The hole in the wall" som vi fick den kallad för oss, ser inte mycket ut för världen. Den ser så pass lite ut att man som turist inte ens skulle se huset restaurangen ligger i om man så höll på att åka in i den med bilen, men det är ett stort misstag man borde ångra efteråt om man gjorde. Den må inte se mycket ut, men det ska vara den bästa kina-restaurangen i Terre Haute, det finns en annan kina-krog i staden, den ska se mer fancy ut och ha ett större utbud i matväg, men däremot ska det inte vara nära på lika gott som maten man kan finna i hålet.
     När man kommer in innanför dörren möts man först av kortändan på det några meter långa buffébordet med den "vanliga" maten och efterrätterna. Buffén består av väldigt många olika former av kyckling; mild, stark, het och friterad för att nämna några. Däremot var den starka och heta inte så muntorkande och svettbringande som man kunnat hoppas på.
     Tjejerna som jobbar i hålet var riktigt trevliga och maten smakar riktigt bra, både den "vanliga" och speciellt den friterade, vilket känns ännu bättre eftersom man inte väntat sig något bra när man först ser restaurangen utifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar