torsdag 5 april 2012

#147 John Tucker must die (2006)

Tre ex-flickvänner till en seriebedragare planerar för deras förra älskare att falla för den nya tjejen i stan och se honom få sitt hjärta krossat.

Som vanligt har man satt en för attraktiv tjej i huvudrollen som den utstötta som "ingen tycker om", som först förfulas för att sen kunna få en make-over och bli vacker igen, fast här har de dock inte förfulat henne, de går direkt på make-overn (typ halvvägs in i filmen). Som vanligt måste det dessutom finnas en kille som ser henne från början.
     Skådespelet ser bra ut, manuset är helt okej, men tråkigt nog är den här filmen (precis som många andra) lite för förutsägbar, du kan redan i början säga hur filmen kommer sluta och i stora drag vad som kommer hända under filmens gång.
     Filmen går ut på att fyra tjejer ska förnedra den populära killen, och till hjälp filmar den "nördiga" tjejen i princip allt som händer mellan Kate och John, nu är frågan bara, hur får hon alla klipp i de vinklarna de är filmade i? Man hade kunnat förstå om klippen hade kommit från Kates BH (efter att hon fick hennes sk "boobcam"), men de är filmade snett underifrån sett från sidan eller snett bakifrån, vem satt där och filmade? För man fick nämligen aldrig se någon följa efter dem och sitta och filma all deras konversation.

"You're like the swiss... You're nudered."  - Beth

Jag ger "John Tucker must die" betyget 7 / 10
Speltid: 1 tim 29 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar