lördag 29 december 2012

#340 Quest for Camelot (1998)

Den ondskefulla Ruber planerar på att invadera Camelot och det är upp till den unga Kayley, den blinda Garrett och den tvåhövdade draken Devon och Cornwall att förhindra Ruber från att lyckas.

En bra Disney-film, som bygger på... Vänta nu, det var visst inte Disney som står för produktionen av denna, vilket man helt klart skulle kunna tro när man sitter och tittar på den, då denne är uppbyggd så som den typiska Disney-klassikern är: Mycket sång (nästan lika mycket som faktisk dialog) och genom nästan hela filmen vandrar huvudkaraktärerna någon stans. Det sägs en hel del skämt filmen igenom, den ska utspela dig under Kung Arthurs regim, men ändå drar karaktärerna många skämt om nutiden (till exempel om att Garrett hatar att flyga i ekonomiklass), det är lite sisådär, när det inte helt passar in i filmens värld, även om skämten sägs till något som precis hänt.
     Det är några kraftfulla växter med helande egenskaper som finns i The Forbidden Forest, De helar inte bara fort på några få sekunder, de är så kraftfulla att genom att bara lägga bladen på såret lagar de revan i kläderna också.

Jag ger "Quest for Camelot" betyget 9 / 10
Speltid: 1 tim 26 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar