lördag 17 december 2011

#75 Employee of the month (2006)

När han hör talas om att den nya tjejen diggar ambitiösa män som blir månadens anställda, så tar sig slapphäcken Zack sig i kragen och finner snart sig själv i en kamp med sin rival, den ambitiösa medarbetaren Vince.

Kille som tar sig samman bara för att få komma innanför byxorna på den snygga tjejen, hon får reda på det efter att han insett att han älskar henne och hon blir såklart jättearg, sen blir allt bra igen i slutet. Oj, beskrevs den här filmen eller typ alla andra romantiska komedier som utspelar sig i nutiden..?
     Rätt klyschig och det är mycket som man sett tidigare, men det är ändå väldigt rolig film. Det är för det mesta bra skådespel, och det är ganska svårt att få sceneriet fel (de är trots allt nästan bara i köpcentret).
     De har tagit med några ganska roliga element i beräkningarna: den näst intill blinda kompisen som knappt kan se sin egen hand framför sig (troligen pga glasögonen han har på sig, där kan man snacka om flaskbottnar), och förhållandet mellan Vince och Jorge, som även det kan sätta ett och annat leende på ens läppar.

Jag ger "Employee of the month" betyget 6 / 10
Speltid: 1 tim 43 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar