torsdag 13 september 2012

#261 A Goofy Movie (1995)

Efter att äntligen ha fått en dejt med Roxanne, tvingas Max ut på en familjeresa över sommaren med sin pappa, vilket medför att han missar sin dejt. Men anledningen han ger henne är inte helt i sanningens spår.

Långben är en av de personer man minst av allt kunde se som far, men han verkar ha lyckats hyfsat bra, åtminstone lika bra som vilken generell förälder som helst med en smått upprorisk tonåring. Det är en ganska klassisk Disney-film, dvs filmen är en enda lång resa från början till slut. Något som filmen påvisar är att man ska hålla sina löften (infinna sig på scen tillsammans med rockstjärnan Powerline under hans koncert) men att även erkänna när man ljugit (tala om att man faktiskt inte känner rockstjärnan man nyligen uppträtt med).
     Det är ganska spännande att när Max springer från skolan efter att ha bestämt dejt med Roxanne, ut ur den stora folkhopen runt honom, så bildas det en luftgång framför honom, så att han kommer ut. Det som är lite spännande är det faktumet att de ungdomarna som försvinner ur hans väg faktiskt FÖRSVINNER ur hans väg, de bara raderas ur tomma intet.

Jag ger "A Goofy Movie" betyget 7 / 10
Speltid: 1 tim 18 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar