torsdag 9 februari 2012

#93 Puss in boots (2011)

Mästerkatten sätter tillsammans med Kitty Softpaws och Humpty Dumpty ut på ett äventyr och sökandet efter de magiska bönorna.

Rätt vitsig, och det förekommer förvånansvärt många "vuxenskämt" i denna familjefilm. Det finns med det mesta man kan tänkas vilja ha med i en trevlig film: kärlek, action, spänning, hjältedåd och det skadar ju inte med en gullig katt som jagar ljusspel. 3D-effekterna var faktiskt bra i den här, effekterna brukar ha en tendens att kunna bli bättre i animerade filmer än i spelfilmer, vilket även gäller i det här fallet.
     Filmen består inte av endast uppenbara fel och hål i historien om Mästerkatten i stövlar, så som var han kom ifrån och hur han blev den katt han är idag, den följer inte orginalhistorien alls. Det är även en del bitar som tagits från nyare utkomna filmer, för att nämna en så är det karaktären Kitty Softpaws, hon måste vara den här filmens representation eller version av karaktären Angelica Teach (från Pirates of the Carribean: On stranger tides (2011)), de är alldeles för lika i både sina personligheter och i valet av hur de ser ut för att det bara ska vara en ren slump.

Jag ger "Puss in boots" betyget 8 / 10
Speltid: 1 tim 30 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar