måndag 22 oktober 2012

#286 That's my boy (2010)

I sina tonår blev Donny Burger pappa till en pojke, Han Solo Burger, och uppfostrade honom till hans 18e födelsedag då Han flyttade ut och bytte namn till Todd. Nu, efter att inte ha sett varandra på år och dar, kraschar Todds hela värld ner när Donny dyker upp strax innan Todds bröllop.

Adam Sandler är tillbaka med en av sina lite överdriva, men fortfarande underhållande komedier med honom själv i huvudrollen. Som de flesta han är med i är det Happy Maddison som står för produktionen och ett par ur det glatta HM-gänget är med även i den här, den mest igenkännbara är troligen Blake Clark, som är ett frekvent återkommande ansikte i Sandlers filmer under detta 21a århundrade. Detta är dock inte en av Sandlers bättre roller, då han i detta fall är mer irriterande än han vanligen kan vara, han har ställt om rösten lite så att han låter mer som ett gnälligt barn än en vuxen man. En anledning till att han har valt denna retsamma barnsröst är med stor sannolikhet för att han vill illustrera att hans karaktär fortfarande är den unge han alltid varit, ända sedan han gjorde sin lärare gravid i skolan.
     Något man kan finna lite underhållande är att Susan Sarandon och Eva Amurri Martino som här spelar samma karaktär i nu- och dåtid har spelat karaktärer som delat namn tidigare, 2008 spelade de mor och dotter i komedin Middle of nowhere.

Jag ger "That's my boy" betyget 7 / 10
Speltid: 1 tim 56 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar