måndag 15 oktober 2012

#280 Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness (2012)

För att lyckas med sitt uppdrag att rädda sin far, måste Grayson slå sig samman med en grupp onda äventyrare och gå emot alla de löften han avgett som helig krigare av Pelor.

Aningen snyggare än sin föregångare Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God, även om det inte säger överdrivet mycket. Effekterna ser i stort bra ut, den snyggaste är troligen den odöda lilla flickan som livnär sig på de negativa energierna hos andra. Historien är ganska förutsägbar, och vissa delar är helt random, som till exempel när de befinner sig i Little Silver Keep och Bezz ger en kvinna och hennes barn hans beklagande för hennes mans död, och han sprider lite förruttnelse i deras hushåll, bara för att han är chaotic evil och kan skapa kaos. Det har ingenting med ingenting att göra egentligen, men det är bara en skoj detalj för den inbitna rollspelaren som tycker om mångfald i partyt.
     Skådespelet är inte det bästa men det finns produktioner där det finns värre prestationer än här. Man har lyckats få med många detaljer från rollspelet, så att det känns mer som att få en titt genom ett fönster in i Faerûns magiska värld.

Jag ger "Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness" betyget 5 / 10
Speltid: 1 tim 30 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar