tisdag 20 november 2012

#301 The five-year engagement (2012)

Ett år efter att de träffades friar Tom till sin flickvän Violet, men oväntade händelser fortsätter skjuta upp deras nedgång till altaret.

Lite av en emotionell berg-och-dalbana, den börjar roligt och har sina ena och andra "aww"-tillfällen, men framåt mitten börjar man känna ett svall av depression smyga sig på, inte bara börjar den bli trist och tråkig, det känns som om filmen borde ta slut, trots att det är omkring 30 min kvar. Men humöret piggas upp och filmen får tillbaka sina glada färger på slutet igen. Antalet roliga stunder överträffar antalet pinsamma och inte alls lika roliga, så har man ett par timmar man verkligen inte har något annat att göra på så kan man sätta sig för att se den här, men kan man komma på något annat kan ett tips vara att börja med det.
     Skådespelet är från de flesta helt okej, Jason Segel och Emily Blunt gör som de oftast gör, ett bra framförande av sina respektive roller, men det finns några som visar skådespelaryrkets baksida också, de talanger som aldrig kommer få en huvudroll på grund av det dåliga skådespel de gör, främsta exemplet på filmens undersida är Dakota Johnsson, hon gjorde inte alls bra ifrån sig.

Jag ger "The five-year engagement" betyget 5 / 10
Speltid: 2 tim 4 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar