fredag 11 januari 2013

#348 Skyrunners (2009)

Efter att 14åriga Tyler förvandlas till en "Skyrunner" och kidnappas av varelser som vill förstöra jorden, måste han förlita sig till sin aningen korkade äldre bror.

En inte överdrivet bra film gjord för Disneys TV-kanal. Det finns inte mycket man kan säga om den, förutom att skådespelet var ur Hollywoods undre skikt, effekterna var inte heller de speciellt bra och handlingen var på tok för förutsägbar och cheesy. Genom större delan av filmen sitter man bara och skakar på huvudet och ställer sig själv frågan varför man tittar på det man ser på.
     Det finns ett par delar i filmen som dessutom är förvirrande gällande manuset och anledningen till varför karaktärer gör som de gör. När storebror Nick först använder alien-brillorna och tittar på Julie "Smoking" Gunn vid poolen, vänder hon sig om när hon står med Darryl som om Nick stod i närheten och Julie vet att han ser och försöker göra honom avundsjuk... Varför vänder hon sig om? En annan del som ingår i denna kategori är hur smart man är om man slänger iväg sitt enda medel att förvara sig med i ett fientligt territorium? Hade han bara sparat den hade han inte behövt gå in en-mot-en-närstrid med den stor utomjordlingen.

Jag ger "Skyrunners" betyget 4 / 10
Speltid: 1 tim 32 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar