torsdag 23 augusti 2012

#245 Magic Mike (2012) [2]

Mike jobbar som byggarbetare på dagen och drömmer om att bli möbeldesigner. På natten är han "Magic Mike", huvudnummret på en manlig strippklubb i Tampa, Florida.

En näst intill helt naken, löst baserad film av Channing Tatums liv, då han som 19åring faktiskt var manlig strippa. Detta kan man se spår av i hans rörelser och hela hans uppträdande på scenen inför alla de upphetsade kvinnorna i publiken. Bra gjord, både i regi och utförandet av skådespelarna. Gänget som springer omkring på scenen består av en hel bunt snygga män, så i princip hela biopubliken (som i princip bara består av folk av det kvinnliga könet) får definitivt något att njuta av, både ögonen och humormuskeln får en rejäl omgång. Har du ingenting emot män utan kläder på stora duken så borde du definitivt gå och se Magiska Micke.
     En rolig liten detalj man kan hålla utkik efter är när Kevin Nash är uppe på scen, då hela gänget är där för att strippa. När alla andra juckar och gör andra lite snabbare rörelser, så är Nash stilla, troligen för att han är för gammal och stel för för snabba rörelser. Lägger man märke till det, så gör det hela scenen mycket mer underhållande.

Jag ger "Magic Mike" betyget 9 / 10
Speltid: 1 tim 50 min
2012-08-21 20:37

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar